Lokale medewerkers

Valitiana – office coordinator
Valitiana is sinds begin 2011 voor HoverAid Madagaskar werkzaam. Zij is HR officer en vervult daarnaast de secretariaatsfunctie.

 

 

 

 

 

Jose – hovercraft piloot
Jose was de eerste medewerker van HoverAid Madagascar. Hij is begonnen als chauffeur en logistiek assistent. Inmiddels is hij uitgegroeid tot logistiek medewerker en hovercraftpiloot.

 

 

 

 

 

Robin – monteur
Robin is monteur voor HoverAid sinds juni 2008. Hij is door de ervaren collega-monteurs opgeleid tot een volwaardige zelfstandig monteur.

 

 

 

 

 

 

 

Faustin-monteur

Faustin is een zeer ervaren monteur die zijn opleiding heeft gedaan bij een Duitse werkgever. Hij werkt als ‘kleine zelfstandige’ maar we doen regelmatig een beroep om hem, om bij te springen in de garage.

 

 

 

 

 

Fidy – programma coördinator
In oktober 2009 kwam Fidy bij HoverAid in dienst. Fidy is de programmacoördinator en vervult daarmee een schakelfunctie tussen de partnerorganisaties en HoverAid. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het samenstellen en bewaken van de planning van de programma’s, in nauwe samenspraak met de piloten en de partnerorganisaties.

 

 

Rehaza – vertegenwoordiger
Rehaza werd ons aangeraden door de dominee in Beroroha en inderdaad, hij is een gouden keuze geweest. Sinds 2006 voert HoverAid projecten uit in Beroroha en Rehaza is daar steeds bij betrokken geweest. Hij is inmiddels de permanente vertegenwoordiger voor HoverAid in de regio Beroroha.

 

 

 

 

 

Menena – operationele ondersteuning
Menena onderhoudt onze lokale contacten in Ankavandra, waar HoverAid sinds 2009 een permanente basis heeft. Hij zorgt ervoor dat iedereen op het kantoor in Antananarivo op de hoogte is van wat er speelt. Als er niemand van de operationele staf aanwezig is, bemant Menema de basis.

 

 

dr. Fernand Ramahalison – arts
dr. Fernand Ramahalison is sinds de zomer van 2009 parttime in dienst van HoverAid. Hij heeft een eigen praktijk in Antananarivo en is vanaf het begin betrokken bij HoverAid. Op dit moment is hij de coördinator voor het medische gedeelte van het programma. Hij stelt teams van artsen samen en zorgt dat de juiste medicijnen en apparatuur altijd aanwezig zijn.

 

 

 

Hosting sponsored by Byte