Missie & visie

Visie
HoverAid helpt mensen in moeilijke toegankelijke gebieden bij het bestrijden van armoede, ziektes en ondervoeding. Wij gebruiken onze kennis en middelen om geïsoleerde bevolkingsgroepen te bereiken.

In afgelegen gebieden is er vaak slechte of helemaal geen medische zorg. Het onderwijs is er beperkt of onder de maat. Ook heeft de bevolking meestal geen toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. Ondervoeding is er aan de orde van de dag. Met onze hovercrafts kunnen wij deze mensen in afgelegen gebieden bereiken. Zo kunnen we mensenlevens redden, en armoede, ziektes en ondervoeding bestrijden.

Wij zijn een christelijke organisatie en vanuit die visie willen wij een verschil maken voor mensen in nood. Wij geloven dat het Gods opdracht is om mensen in nood te helpen. Wij willen graag Zijn liefde tonen in ons werk.

 

Missie
Wij willen mensen in afgelegen gebieden voorzien van goede gezondheidszorg en de eerste levensbehoeften. Dat doen we in nauwe samenwerking met andere organisaties. Ons middel: een hovercraft, volledig als ziekenhuis uitgerust. Zo kunnen we mensen helpen die dat ├ęcht nodig hebben.

 

 

Hosting sponsored by Byte