MMS 2014

In de projectperiode 1 januari – 31 december 2014 zijn door HoverAid diverse Madagaskar Medical Safari’s (MMS missies) gepland. Het Madagaskar Medical Safari (MMS) programma van HoverAid richt zich op vijf gebieden: Beroroha, Ankavandra en Soalala/Mitsinjo in het westen van Madagaskar, en Ampasinambo en Sahakevo aan de oostkust.

 

Per missie worden gemiddeld 200 tot 300 consulten gedaan en minimaal 10 grote medische ingrepen. Dit varieert van hernia operaties, liesbreuken, tot aan het amputeren van ledematen. Per missie worden minstens 20 kleine ingrepen gedaan. Hierbij gaat het vaak om behandeling van wonden die niet juist behandeld waren, weghalen van tumoren en gezwellen. Daarnaast worden vaak door de dokters tanden getrokken vanwege ingetreden tandrot.

 

De totale kosten van 1 MMS bedragen € 5.000,- dit is voor het dekken van de kosten van de lokale staf, kantoor & communicatiekosten, training & supplies, transport & travel, operating costs, planning, monitoring & evaluation. Om de geplande missies uit te kunnen voeren, is dus veel geld nodig.

 

Voor de volledige omschrijving van dit project (5 MMS-en) en de bijbehorende activiteiten, verwijzen we u graag naar dit projectplan. We benaderen diverse fondsen, stichtingen, bedrijven, kerken en particulieren met de vraag of zij financieel willen bijdragen. Alle giften, groot en klein, zijn van harte welkom!

 

 

landkaar

  

hovercraft

Hosting sponsored by Byte